Legume in Quadra Zepter cu creveti in sos gorgonzola de Simona Iacob


Ingrediente:
-6 buchetele brocoli
-1 morcov
-1 cartof
-1 vanata

- 10 creveti
-3 linguri mascarpone
-2 linguri branza gorgonzola
- sare
- piper alb
- balsamic cu aroma de smochine Oiviers & Co
-1 lingura ulei masline
-2 catei usturoi

Mod de preparare:
Legumele se prepara in vasul Quadra Zepter fara apa sau grasime.

Se pun legumele curatate si spalate in vasul Quadra rece. se acopera cu capac si se aseaza pe flacara medie. Cand acul termocontrolului ajunge in zona verde se reduce flacara la minim si in 10 minute legumele sunt gata.


Crevetii spalati se pun intr-un vas Zepter rece impreuna cu 1 lingura ulei masline si 2 catei de usturoi taiati felii. Se acopera cu capac si se lasa pe flacara mica 5-10minute.


Se adauga mascarpone si branza gorgonzola, sarea si piperul alb. Se lasa vasul acoperit 5 minute pana se omogenizeaza ingredientele.


Pentru un gust deosebit se aduga balsamic cu smochine Oliviers&Co peste legume.

Pofta buna!









Un comentariu :

Anonim spunea...

imi place foarte mult ce vad si multumesc lui Dumnezeu ca existi, dar eu am o mare problema- nu-mi ies albusurile bezea, ci mai de graba o zeama, cum se bat albusurile?

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.