Piure de cartofi in vas Zepter

Ingrediente:
- 3 cartofi
- 2 linguri lapte
- 1/2 lingurita ulei trufe
- sare


Nu vezi sa citesti detaliile retetei?

Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine

Cumpara ochelarii THINOPTICS

http://bringoptics.com/

Mod de preparare:
Cartofii curatati si spalati se pun in vasul Zepter.

Se adauga 2 linguri apa. Se acopera si se lasa pe flacara mica. Sunt gata in 15 minute.
NUMAI 2 LINGURI DE APA AVEM NEVOIE PENTRU UN PIURE.
Atunci cand fierbem cartofi pentru piure in alt vas decat Zepter folosim multa apa pe care o aruncam impreuna cu substantele nutritive ale cartofului.



Cartofii se transfera in bol pentru mixat. Cratita in care au fiert este curata!





Se omogenizeaza piureul cu MixSy. Se adauga ulei de trufe, lapte si sare.



Pofta buna!





2 comentarii :

Anonim spunea...

Buna,
Multe mi-au reusit din cele citite de pe site ! Felicitari pentru site , este de un real folos.
La aceasta reteta cartofii s-au carbonizat pe partea cu oala si a ramas patata . Stii vr-o solutie speciala pentru asa ceva ? Nu vreau sa incerc cu ceva abraziv,
Ms,
Elena

Anonim spunea...

la zepter exista o solutie speciala ptr vase, solutia cu care s-a deconservat la inceput. si eu am avut aceasi problema, s-a patat oala de fiindca s-a ars (mie mi-a facut flacara..deci era patata rau) si s-a sters numaidecat cu solutia aceea. trebuie sa folosesti doar un burete de bucatarie

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.