Pui umplut in Vas Multifunctional Zepter de Simona Iacob



Ingrediente:

-1 pui intreg

-1 ceapa mica

-3 catei usturoi

-4 linguri fructe de padure

-sare

-2 linguri ulei masline






















Mod de preparare:


Ceapa, usturoiul si uleiul se pun in vasul zepter rece pe flacara mica. se lasa 10 minute sa se inmoaie legumele si se adauga fructele de padure. Se acopera vasul si se mai lasa pe foc 15 minute.


Se umple pielea de la piept a puiului cu compozitia de ceapa si fructe. se pune apa in baza vasului Multifunctional Zepter si se aseaza pe flacara mare. Cand s-a incins se pune puiul, se acopera vasul si se lasa sa se coaca 30-45 minute.


Se intoarce puiul.




Inca 30 minute si puiul e gata.


Pieptul de pui se taie cu umplutura in felii.

Pofta buna!









Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.