Carofi cu rozmarin si friptura de vitel in vas Zepter

Ingrediente:
-2 cartofi taiati cuburi
-1 lingura unt
-1 crenguta rozmarin
-1 catel usturoi taiat felii
- 1 catel usturoi zdrobit
- 5 felii muschi vita unse cu unt



Nu vezi sa citesti detaliile retetei?

Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine

Cumpara ochelarii THINOPTICS

http://bringoptics.com/

Mod se preparare:
Cartofii curatati si taiati in cuburi se spala si se pun in vasul Zepter rece. Nu se pune apa sau grasime. Se acopera cu capacul si se lasa pe flacara moderat-mica.

Dupa 10 minute se ridica capacul, cartofii sunt aproape gata si se adauga o lingurita de unt, o crenguta de rozmarin, un catel de usturoi taiat felii subtiri si un catel de usturoi pisat.


Separat in tigaia Zepter incinsa se pune muschiul de vitel taiat felii groase de 2cm unse cu putin unt. Se acopera cu capacul si se lasa pe focul mic.



Dupa 5 minute intoarcem bucatile de carne si continuam frigerea acoperind tigaia Zepter cu capacul. Inca 15 minute si fripura e gata.


Cartofii sunt gata!



Muschiul de vitel e gata!



Pofta buna!




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.