Sarmale cu orez in vas Zepter

Ingrediente:
-1 varza murata
-1 morcov mare
-1 ceapa medie
-5 ciuperci
-200g orez
-2 linguri bulion
-sare
-piper
-cimbru
-1 lingura ulei




Nu vezi sa citesti detaliile retetei?

Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine

Cumpara ochelarii THINOPTICS
Mod de preparare:

Morcovul se marunteste cu MixSy.

Ceapa se marunteste cu MixSy.


Intr-un vas Zepter rece se pune 1 lingura ulei, ceapa si morcovul. Se acopera vasul cu capac si se lasa pe flacara mica 10 minute.


Se adauga ciupercile taiate marunt.


Se adauga orezul, sare, piper si 200ml apa. Se lasa pe flacara mica 5 minute.


Intr-un vas Zepter inalt se aseaza 2-3 foi de varza .


Se pregatesc foile de varza . Pe fiecare se pune o lingura din orezul pregatit.


Se ruleaza si marginile se pliaza in interior.



Sarmalele se aseaza in vasul Zepter. Se adauga bulionul dizolvat in 300ml apa. Se presara cu cimbru. Vasul se acopera cu capac si se lasa sa fiarba pe flacara mica 1,5-2 ore.


Pofta buna!















Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.