Sarmalute cu piept de curcan in frunza de vita
Ingrediente:
-400g piept de curcan
-3 linguri orez
-30 frunze vita de vie
-1 ceapa taiata marunt
-2 catei usturoi
-sare si piper
-1 lingura bulion rosii
-200ml bors
-2 linguri ulei
Mod de preparare:
Cu MixSy se toaca pieptul de curcan si usturoiul.
uleiul si ceapa se pun in vasul Zepter rece. Se acopera cu capac si se lasa pe flacara mica 10 minute sa se inmoaie ceapa. Se adauga orezul spalat si 100 ml apa. Se lasa pe flacara mica 5 minute. Se opreste sursa de caldura.Dupa ce s-a racit se adauga carnea tocata. Se pune cate o lingurita din amestec pe frunza de vita si se impatureste.
Aperitive,Supe,Paste,Preparate carne,Dulciuri
Preparate carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu
Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.