Tagliatele cu sos gorgonzola fierte in vas Zepter de Simona Iacob

Ingrediente:
- 100g paste tagliatele
- sare
- 3 linguri mascarpone
- 1 1/2 lingura branza gorgonzola
- 1 1/2 lingura branza roquefort









Mod de preparare:
Se pune apa in vasul Zepter rece. Cand apa a clocotit se pune sare si pastele. Nu se acopera cu capac. Se lasa sa fiarba 8 minute.



Pastele se scurg de apa cu ajutorul vasului Zepter Sip.


Pentru sosul gorgonzola in vasul Zepter rece se pune mascarpone la topit pe flacara mica.




Se adauga branza roquefort si gorgonzola. se lasa sa se omogenizeze amestcand usor.


Sosul de branza e gata.


Punem pastele fierte peste sosul gorgonzola.

Amestecam, inchidem focul, acoperim vasul Zepter cu capac si lasam 5 minute sa se patrunda aromele.


Pofta buna!

Un comentariu :

Anonim spunea...

multumesc mult pt ca ne impartasesti din experienta ta! eu sunt proaspata detinatoare de vase zepter,sunt f incantata de ele,dar inca mi-e greu sa adaptez retetele cunoscute..sun pe toti care au si intreb cum fac una sau alta...asa ca mai capat idei si de aici.Multumesc!

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.