Papanasi cu branza in vas Zepter


Ingrediente:
-branza de vaci 250g
-2 oua
-sare
-1/2 lingurita bicarbonat stins cu lamaie
-14 linguri faina
-2 plicuri zahar vanilat
-100g ulei






Nu vezi sa citesti detaliile retetei?

Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine

Cumpara ochelarii THINOPTICS

Mod de preparare:
Branza de vaci, ouale, sarea, zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu lamaie se amesteca cu MixSy. Se adauga faina lingura cu lingura. Se mixeaza compozitia pana se adauga 11 linguri de faina. Se scoate compozitia pe un blat de lucru si se continua framantand cu mana adaugand restul de faina.

Se formeaza bile de aluat care se gauresc cu degetul.


In vasul Zepter se incinge uleiul. Se pun inelele de aluat.


Din coca framantata au iesit 8 papanasi.


Se pudreaza cu zahar.


Zaharul pudra se poate face din zahar tos maruntit cu MixSy.


Pofta buna!














Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.