Supa minestrone in vas Zepter de Simona Iacob

Ingrediente:
-50g boabe fasole uscata
-250g linte
-3 linguri ulei masline
-2 catei usturoi taiati marunt
-1 coada telina taiata marunt
-100g morcov taiat marunt
-2 linguri pasta tomate
-800ml supa
-50g paste scurte sau spaghete rupte
-1 legatura patrunjel
-sare si piper



Mod de preparare:

Boabele de fasole se fierb 30-45 minute pe flacara mica, vasul Zepter cu capac. Se arunca apa.




Se pregatesc legumele.



Vasul Zepter se incinge si se pune usturoiul. Flacara mica.



Se adauga telina si morcovul.


Se pune pasta de tomate.


Se adauga fasolea si lintea.


Se completeaza cu supa. Se lasa pe flacara mica sa fiarba 10 minute.


Se aduga pastele si se lasa sa mai fiarba 10 minute.



La sfarsit se pune dupa gust sare si piper. Se adauga frunzele de patrunjelul taiate.


Pofta buna!
















Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.