Paste delicioase in vas Zepter de Simona Iacob

Ingrediente:
-Paste de grau cu trufe
-Pesto genovese Barilla
-Ton in ulei
-Rosii uscate in ulei




Nu vezi sa citesti detaliile retetei?

Cumpara ochelarii THINOPTICS 


http://bringoptics.com/


Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine

Mod de preparare:
Se pune apa la fiert intr-un vas Zepter inalt.


Cand apa a dat in clocot sareaza si se pun pastele.


Se fierb timp de 5 minute fara a acoperi vasul.





Cand pastele sunt fierte se scot fara a fi clatite in apa rece.



Se prepara sosul. Intr-un vas Zepter se pun 3linguri pesto genovese si tonul din conserva, scurs de ulei.




Se amesteca pastele cu sosul si rosiile deshidratate.


Pofta buna!






2 comentarii :

Anonim spunea...

Buna,
Ma bucur ca am gasit in sfarsit retete pentru vasele Zepter.Totul arata f. bine. Mai ramane sa pun si in practica ceea ce am vazut. Oricum sunt apetisante.
Dar imi pare tare rau ca nu mai sunt retele de la perparate din carne si de la dulciuri. Nu le mai poti posta din nou?

Iti multumesc anticipat!

Anonim spunea...

Multumim pt retete si va asteptam mereu cu noutati.

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.