Chec cu Pesto Bianco O&CO, masline si feta in vas Zepter de Simona Iacob

















Nu vezi sa citesti detaliile retetei?

Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine

Cumpara ochelarii THINOPTICS


Ingrediente:

-3oua
-150g faina
-1 lingura praf copt
-1/2 lingura ulei masline floral O&CO
-125ml lapte
-50g parmesan
-100g branza feta
-1 borcan Pesto Bianco O&CO
-50g masline negre fara samburi
-piper



Mod de preparare:


Intr-un castron se amesteca ouale, faina, praful de copt si piperul. Se aduga parmezanul si laptele.




Treptat se adauga uleiul de masline O&CO amestecand usor si Pesto Bianco O&CO.


Se adauga maslinele fara samburi si branza feta taiata in bucati.








In vasul grill Zepter rece se aseaza hartie de copt care se unge cu ulei de masline O&CO. Se toarna compozitia, se acopera cu capac si se aseaza pe flacara medie. Dupa 3 minute focul se reduce la minim.





Este gata in 30minute.


Pofta buna!











Un comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.