Muffins cu migdale de Simona Iacob



Ingrediente:
-1 ou
-230g faina
-150g lapte
-35g fulgi migdale
-120g zahar
-100g ulei
-3 lingurite praf copt
-1/2 lingurita esenta migdale
-1/4 lingurita scortisoara macinata
-1/4 nucsoara macinata
-1/8 lingurita sare

Mod de preparare:
Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate: faina, zahar, praf copt, nucsoara, scortisoara, sare, fulgi migdale.

In vasul de la MixSy se amesteca ou, lapte, ulei si esenta migdale.


Cu MixSy se bate spuma oul cu ulei, lapte si esenta migdale.


Se adauga ingredientele uscate si se amesteca bine ci MixSy.


Formele de muffin unse cu ulei se umplu 2/3 cu compozitie. Se pun intr-un vas de sticla si se introduc in cuptorul incins la 200*C.


Se coc 25 minute.


Pofta buna!












Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.