Ingrediente:-2 vinete
-4 linguri ulei
-1 ceapa mica
-sare
-4 linguri ulei
-1 ceapa mica
-sare
Nu vezi sa citesti detaliile retetei?
Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine
Cumpara ochelarii THINOPTICS
Mod de preparare:
Vinetele se spala si se sterg de apa. Se indeparteaza codita. Pe lungime se taie vinetele in doua.
Se aseaza vinetele in vasul Zepter rece. se pune capacul si se lasa 25 minute cu focul la nivel mediu.Vinetele se spala si se sterg de apa. Se indeparteaza codita. Pe lungime se taie vinetele in doua.
Vinetele sunt gata cand furculita intra cu usurinta.
6 comentarii :
super usor
Multumesc. Probati va rog reteta sa descoperiti si gustul. Identic cu salata clasica de vinete coapte pe aragaz. Dar fara FUM si MIROS!
Am descoperit de curand aceasta modalitate de a coace vinetele.Este foarte rapida si vinetele coapte sunt bune si nu au mirosul acela puternic de fum!Se preteaza foarte bine pentru conservare in congelator. Multumesc Simoan pentru modul de prezentare a retetelor.Unele amanunte sunt foarte folositoare.
multumim pentru retete....
Buna! Dar in cazul cantitatilor mari de vinete cum fac? Dupa primele doua bucati (care ies excelent!) vasul este cald... il las sa se raceasca si apoi o iau de la capat?
Merci!
PS: Site-ul asta este o minune pentru timpul meu alaturi de copilasii mei! Multumesc!
Ce accesoriu folositi pentru vinete?
Trimiteți un comentariu
Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.