Pizza preparata in vas Zepter

Ingrediente:
-1 lingurita ulei masline
-80ml apa
-1/2 lingurita sare
-6 linguri faina
-1/2 lingurita drojdie

-2 linguri pasta tomate/sos bolognese
-3 felii sunca taiata
-4 felii mozarela/parmezan/schweizer
-1 maslina
-2 felii ardei gras colorat





Pizza se poate face dupa preferinta cu sunca/branza, ceapa rosie/ton, 4 feluri branza, etc


Mod de preparare:


Se face aluatul la masina de paine sau framantand cu mana ingredientele: ulei, apa, sare, faina si drojdie. Se lasa sa cresca la cald 1 ora. Se unge vasul Zepter rece cu lei de masline. Aluatul de piza se intinde si se aseaza pe baza vasului Zepter.

Se unge aluatul cu sos rosii. Se aseaza feliile de sunca.


Se adauga parmezanul, ardeiul si maslina taiata. Se acopera vasul cu capac si se pune pe flacara mica.


Dupa 20 minute se ridica capacul, se sterge aburul format in interiorul capacului. Se acopera vasul si se mai lasa 5 minute pe flacara mica.


Pofta buna!




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.