Peste Dorada in vas Zepter

Ingrediente:


-1 dorada regala
-1 lingura ulei masline
-zeama de la o lamaie
-1 legatura patrunjel
-sare
-piper alb











Mod de preparare:
Pestele se curata de solzi si intestine. Se indeparteaza aripioarele si coada. Se pregateste o marinata din ulei, lamaie, sare, patrunjel, piper si se lasa pestele in sosul acesta 1 ora.



Se incinge vasul Zepter pana la zona verde a termocontrolului. Se pune dorada. Se acopera cu capac si se lasa pe flacara mica.


Dupa 10 minute cu ajutorul unei spatule se intoarce pestele. Cand se intoarce pielea subtire se desprinde singura. Inca 10 minute si e gata.


Asa a ramas vasul Zepter dupa terminarea frigerii pestelui. Foarte usor de curatat.

Pofta buna!





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.