Consomme Celeste in vas Zepter de Simona Iacob


Ingrediente:
-2 piulpe superioare de pui
-2 morcovi
-1/2 telina
-2 cozi de telina
-1 ou
-2 linguri faina
-50g lapte
-sare
-piper alb
-nucsoara rasa
-patrunjel
-2 fire ceapa verde

Mod de preparare:
Se pun pulpele de pui la fiert in Vasul Zepter cu apa, pe flacara medie cu capac. Cand apa clocoteste se reduce flacara la minim.

Se adauga legumele si se continua fierberea 20 minute.


Se prepara clatitele Celeste. Se amesteca cu MixSy oul, faina si laptele. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se adauga patrunjelul ci ceapa taiate marunt.


Vasul Zepter de frigere incins se unge cu unt. Se toarna un polonic din compozitia de clatite.

Se rumeneste pe ambele parti.


Legumele si carnea se scot din supa. Se potriveste de sare dupa gust.



Clatitele Celeste se ruleaza si se taie fasi subtiri.



Se adauga in consommeul fierbinte.

Pofta buna!





















Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.