Tiramisu de Simona Iacob

Ingrediente:
- 500 ml cafea rece

- 2 linguri esenta rom

- 16 biscuiti savoiardi

- 2 oua

- 3 linguri zahar

- 500 g mascarpone

- 2 linguri pudra cacao
- zahar vanilat



Nu vezi sa citesti detaliile retetei?

Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine

Cumpara ochelarii THINOPTICS

Mod de preparare:

Albusurile , zaharul vanilat si zaharul se bat 3 minute cu MixSy. Se adauga mascarpone treptat si galbenusurile. Se omogenizeaza cu MixSy pe trapta de viteza minima.


Pentru a monta tiramisu avem nevoie de un vas in care am pus cafeaua rece si esenta de rom, biscuitii savoiardi, crema mascarpone.


Fiecare biscuit savoiardi se inmoaie in cafea. Se aseaza in vas unul langa altul.



Se acopera cu crema mascarpone. Se aseaza al doilea strat de bisuiti si deasupra crema mascarpone.






Se pudreaza cu cacao si se pune la frigider pentru minim 2 ore.


Pofta buna!

2 comentarii :

Anonim spunea...

AM NEVOIE DE RETETELE TALE, NU TE OPRI TE ROG

Anonim spunea...

da .si eu am aceste vase si doresc sa fac mai multe feluri de mancare in ele.scriele cu detalii ale termocontrolului si timpul de lucru.te rog sa nu te opresti.este f f f gustoasa mancarea in ele.,dar mai presus iti multumesc tie ca ai scris retete pe inteles .te rog scrie incontinuare sau spune-mi unde sa ma iut sa pot si eu prepara pentru fam. mea. iti multumesc.

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.