- 500 ml cafea rece
- 2 linguri esenta rom
- 16 biscuiti savoiardi
- 2 oua
- 3 linguri zahar
- 500 g mascarpone
- 2 linguri pudra cacao
- zahar vanilat
- zahar vanilat
Nu vezi sa citesti detaliile retetei?
Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine
Cumpara ochelarii THINOPTICS
Mod de preparare:
Albusurile , zaharul vanilat si zaharul se bat 3 minute cu MixSy. Se adauga mascarpone treptat si galbenusurile. Se omogenizeaza cu MixSy pe trapta de viteza minima.
Pentru a monta tiramisu avem nevoie de un vas in care am pus cafeaua rece si esenta de rom, biscuitii savoiardi, crema mascarpone.
Fiecare biscuit savoiardi se inmoaie in cafea. Se aseaza in vas unul langa altul.
2 comentarii :
AM NEVOIE DE RETETELE TALE, NU TE OPRI TE ROG
da .si eu am aceste vase si doresc sa fac mai multe feluri de mancare in ele.scriele cu detalii ale termocontrolului si timpul de lucru.te rog sa nu te opresti.este f f f gustoasa mancarea in ele.,dar mai presus iti multumesc tie ca ai scris retete pe inteles .te rog scrie incontinuare sau spune-mi unde sa ma iut sa pot si eu prepara pentru fam. mea. iti multumesc.
Trimiteți un comentariu
Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.