Piept de pui cu tapenada O&CO in vas Zepter de Simona Iacob



Ingrediente:

-Piept de pui taiat felii
-1 borcan Tapenada Eric Frechon O&CO
-1 borcan pudra de rosii O&CO
-ulei floral de masline O&CO







Mod de preparare:

Pe pieptul de pui se pune Tapenada O&CO


Se ruleaza pieptul de pui si se prinde cu scobitoare. Se stropeste pieptul de pui cu ulei floral de masline O&CO, apoi se imprastie peste piept pudra de rosii.



Vasul Zepter rece se unge cu ulei floral de masline O&CO si se pun bucatile de pui. Se acopera cu capac si se aseaza pe flacara mica.



Dupa 8-10 minute se intorc bucatile de pui. Inca 5 minute si sunt gata.


Pofta buna!











Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.