Legume la abur in vas Zepter cu sos Tzatziki

Ingrediente:
-1/2 ardei gras rosu
-5-6 buchetele conopida
-5-6 buchetele brocoli
-10-15 baby morccov
-125g iaurt
-1/4 castravete verde
-1 catel usturoi
-sare
-1 lingura ulei masline
-1 lingurita otet





Mod de preparare:
Sosul Tzatziki se prepara : usturoiul pisat se amesteca cu sare si otet.

Castravetele se rade si se stoarce de surplusul de apa.


Se amesteca iaurtul cu castravetele si usturoiul la care se aduga uleiul.


Legumele se pun spalate in vasul Zepter rece pe flacara mica. se acopera vasul si se lasa 15 minute. Nu se pune apa si nu se ridica capacul.


Legumele se mananca cu Tzatziki.
Pofta buna!





Un comentariu :

Anonim spunea...

va rog daca aveti retete cu mancare de post (mancare de cartofi cu masline, mancare de cartofi, ciulama de ciuperci, orez cu ciupercietc.)
Multumesc !

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.