-1/2 lingurita drojdie uscata
-25 ml apa calduta
-2 linguri zahar
-sare
-2 galbenuse
-4 linguri smantana
-4 linguri unt topit
-250g faina
-1 plic zahar vanilat
-1/2 plic coaja lamaie
Nu vezi sa citesti detaliile retetei?
Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine
Cumpara ochelarii THINOPTICS
Mod de preparare:
Am framantat aluatul in masina de paine deoarece e mai usor asa. Se pun toate ingredientele, cele lichide primele si apoi cele uscate si se porneste masina.
Pentru umplutura cozonacului am macinat cu MixSy 200g de nuca.
Se bat spuma albusele cu MixSy, se adauga nuca macinata, 2 linguri zahar, 1 lingura cacao si esenta de rom.
Coca de cozonac se intinde si se unge toata suprafata cu umplutura de nuca. Se ruleaza in forma de sul care se taie la fiecare 4cm. Au rezultat 6 cilindrii care se aseaza in forma de floare in vasul Zepter. Se lasa la loc caldut sa creasca coca 30minute.
Un comentariu :
Foarte interesant ce vad aici. Aflu mult mai multe decat la o prezentare.Marturisesc ca am vase de ceva vreme si pentru ca nu mi-a iesit tarta de mere si s-a prins de fundul vasului nu am mai folosit nici-un vas.Acum o sa inecrc din nou pentru ca dai foarte multe indicatii.Felicitari!
Trimiteți un comentariu
Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.