-2 medalioane somon
-sare
-piper alb
-zeama de la o lamaie
-5 linguri de apa
Mod de preparare:
Medalioanele de somon se aseaza intr-un vas Zepter.
Se adauga sare, piper alb, zeama de lamaie si apa.
Se acopera cu capacul si se aseaza pe flacara mica de la aragaz. Nu se ridica capacul 30 minute.
Ingrediente pentru orez cu creveti in vas Zepter:
-1/2 cana orez basmati
-2 linguri unt
-2 catei usturoi taiati felii
-1 ceapa taiata
-8 creveti Jumbo
-sare
-piper alb
-1 lingurita praf de scortisoara
Mod de preparare:
Untul se topeste in vasul Zepter impreuna cu usturoiul si crevetii, la foc mic.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu
Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.