Tocana dietetica de pui cu cartofi si morcovi in vas Zepter

Ingrediente:
- 6 pulpe inferioare pui
-3 cartofi curatati, spalati, taiati cuburi
-3 morcovi curatati, spalati, taiati rondele
-rozmarin
-ghimbir razuit
-sare






Nu vezi sa citesti detaliile retetei?

Ochelarii de citit pe care ii ai mereu cu tine si la indemana. Nu ii cauti niciodata - sunt mereu cu tine

Cumpara ochelarii THINOPTICS

Mod de preparare:
Pulpele de pui se aseaza in vasul Zepter fierbinte, termocontrol in zona verde. Fara ulei sau apa!
Se acopera cu capacul.


In alt vas Zepter, rece, se pun cartofii si morcovii. Se pune capacul si se lasa focul mediu pana termocontrolul ajunge in zona verde. se reduce focul la minim si nu se ridica capacul pentru 10 minute. Fierberea se face in abur, fara apa sau ulei!


Pulpele de pui se intorc in vasul Zepter si se adauga ghimbirul razuit. Se acopera. Focul mic.


Legumele au fiert in abur.


Punem legumele peste pulpele de pui.


Dupa gust adaugan sare si rozmarin. Acum se poate pune o ceasca de apa pentru sos.
Inca 10 minute cu capacul acoperit fara sa fie pe foc.


Pofta buna!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.