Pere William coapte in vas Zepter

Ingrediente:
- 2 pere William curatate de coaja si taiate in 4 felii
- 2 lingurii zahar
- zeama de la o lamiie
- 1/4 baton de vanilie taiat pe lung
- 50g stafide inmuiate in coniac Remy Martin






Mod de preparare:
Perele se pun cu zaharul in vasul Zepter rece, flacara mica, cu capac.

Batonul de vanilie se taie pe lung.


Stafidele se inmoaie in coniac.


Zaharul incepe sa se topeasca.



Se adauga batonul de vanilie, stafidele si zeama de lamaie.




Se acopera cu capacul. Cand termocontrolul ajunge in zona verde se opreste focul si se lasa acoperit vasul Zepter pentru 10 minute.


Perele sunt gata.


Pofta buna!


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.