Ciorba de pui cu perisoare in vas Zepter de Simona Iacob

Ingrediente:
-spatele si aripile de la un pui
-300g piept de pui
-2 morcovi
-1 dovlecel
-1 ceapa
-1/2 telina
-2 cozi telina
-1/2 ardei gras rosu
-3 linguri faina
-1 ou
-sare
-piper
-250g bors
-patrunjel

Mod de preparare:

Spatele si aripile de pui se pun cu apa in vasul Zepter pe flacara medie. Cand apa clocoteste se arunca si se pune apa curata.


Se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba 15 minute, vasul Zepter cu capacul acoperit.


Pieptul de pui se toaca cu mixSy impreuna cu ceapa si patrunjelul.


Din pieptul de pui, ceapa, patrunjel, ou, sare, piper se formeaza perisoarele de carne. Se finiseaza cu faina. Se adauga perisoarele in ciorba.


Se aduga bors la ciorba si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba 20 minute.


La final se aduga patrunjel taiat marunt.

Pofta buna!











Un comentariu :

Unknown spunea...

Buna seara, intentionez sa-mi iau si eu Mixsy si tot ma uit prin diferite retete ca sa vad daca tai cu el morcovi cruzi (sau telina cruda, radacina de patrunjel, etc) Carne cruda si ceapa vad ca taie. Ai incercat sa tai radacinoase crude cu Mixsy? Daca vei avea timp si chef sa-mi raspunzi, iti multumesc mult!

Trimiteți un comentariu

Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.