Ingrediente:
-spatele si aripile de la un pui
-300g piept de pui
-2 morcovi
-1 dovlecel
-1 ceapa
-1/2 telina
-2 cozi telina
-1/2 ardei gras rosu
-3 linguri faina
-1 ou
-sare
-piper
-250g bors
-patrunjel
Mod de preparare:
Spatele si aripile de pui se pun cu apa in vasul Zepter pe flacara medie. Cand apa clocoteste se arunca si se pune apa curata.
Se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba 15 minute, vasul Zepter cu capacul acoperit.
Ciorba de pui cu perisoare in vas Zepter de Simona Iacob
Aperitive,Supe,Paste,Preparate carne,Dulciuri
Ciorba
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Un comentariu :
Buna seara, intentionez sa-mi iau si eu Mixsy si tot ma uit prin diferite retete ca sa vad daca tai cu el morcovi cruzi (sau telina cruda, radacina de patrunjel, etc) Carne cruda si ceapa vad ca taie. Ai incercat sa tai radacinoase crude cu Mixsy? Daca vei avea timp si chef sa-mi raspunzi, iti multumesc mult!
Trimiteți un comentariu
Vizitator nou?
Iti place ce vezi? Te rog adauga un raspuns.
Multumesc pentru vizita.